r191

Salaku salah sahiji pamingpin dunya dina mesin konstruksi, filsafat Risen nyaéta pikeun ngawangun produk motong-ujung bareng jeung kualitas pangalusna sarta layanan nutup-to-customer.
Risen CARE mecenghul nuturkeun filsafat ieu sareng tos janten paling canggih, komprehensif jeung sistematis layanan sarta rojongan program di dunya. Ieu integrates opat aspék dasar Service Rojongan, Bagian, Publications sarta Diklat, anu ngamungkinkeun para nasabah kami ngarasakeun hiji mode perawatan unprecedented sarta ngalaman sumanget karajinan unik keur urang Cina. Datangna hujan atawa caang, dina poé gawé atanapi libur, di imah atawa di luar nagari, jasa kami aya nalika Anjeun butuh aranjeunna. Simkuring yakin anjeun bakal sagemblengna wareg jeung dangong kerja urang jeung karajinan.

Teu ngan hiji slogan basajan, tapi hiji tekad unshakable ka ngaleuwihan ekspektasi customer urang urang. Risen geus salawasna upheld kapercayaan ieu sareng nyoba nerapkeun eta dina sagalana yén urang ngalakukeun pikeun konsumén. Ladenan kami nawiskeun ka konsumén anu mikir ngeunaan naon maranéhna pikir ngeunaan sarta salempang ngeunaan naon maranéhna salempang ngeunaan.

janji risen yen sakali anjeun milih kami, parusahaan urang jeung-opat-dina hiji risen CARE aya siap ngabales ku solusi kadatangan kahiji wae, di mana waé.

 

javascript:;


WhatsApp Online Chat !