r19

400 Service Palanggan puseur
400 puseur layanan palanggan kami dibagi kana puseur komunikasi informasi, puseur pikeun ngaronjatkeun kapuasan customer, puseur analisis kabiasaan customer, sarta pusat pamasaran produk nu nyadiakeun Anjeun sareng jasa profésional kaasup informasi puseur layanan, consultations harga, rojongan teknis, produk keluhan, perbaikan sarta cadang bagian inquiries, sarta rojongan jualan.

Pamaké Garapan Poé
Salila dinten pangalaman pamaké urang butuh waktu pikeun pinuh ngenalkeun produk anyar jeung ngalakonan kagiatan pangalaman customer praktis, mantuan anjeun ngartos XCMG hadé, sarta nyadiakeun Anjeun sareng solusi konstruksi ngaropéa swasta.

Program Golden Operator Pelatihan
Urang rék nyumbang kana latihan professional Industri beredar, sangkan anu antusias ngawangun hiji basa latihan operator, sponsor Nasional ngangkat kaahlian Kompetisi sarta Desain Kompetisi Beton, sarta aktip ngamajukeun migawé bareng kalayan pausahaan konstruksi.

Wasta ngaropéa Konstruksi Leyuran
Urang boga daya software jeung hardware saperti oge taun pangalaman konstruksi diperlukeun nyadiakeun anjeun kalawan solusi konstruksi efisien sarta pohara ngaropéa. Urang bakal happily ngadangukeun naon desain Anjeun produk, manufaktur, atawa gagasan layanan salila prosés rundingan.

b25a85c683064ca996a0154c1a32b0dd

b25a85c683064ca996a0154c1a32b0dd

Salila-jualan jasa

Penjualan Permusyawaratan
The paménta pikeun konstruksi differentiated sok aya, sareng urang luang euweuh usaha nulungan anjeun pilih alat katuhu sarta ngawujudkeun nilai optimal parabot Anjeun mésér.

Hiji-eureun Layanan Financial
Dumasar pamahaman jero produk mesin rékayasa jeung kabutuhan customer, urang dianggo kalayan lembaga keuangan utama nyadiakeun Anjeun bisnis jeung solusi pembiayaan pangalusna.

Butler Transportasi
Pami papanggih unggal kedah anjeun, kami nyadiakeun layanan pengiriman angkutan profésional sarta layanan palatihan pikeun instalasi awal jeung unggal sapotong mesin.

Sanggeus-Penjualan Service

365 × 24 Taun-buleud Service
Sacara global, urang kudu leuwih ti 5000 insinyur layanan sarta 1500 kandaraan jasa dedicated. Kami komitmen ka sataun-buleud jasa 24-jam komo salila libur, dina garis kalawan kawijakan kami tina salawasna nyadiakeun "respon dina 15 menit sarta parantosan pakasaban dina 24 jam".

Smart Butler Service
Urang geus ngadegkeun hiji sampurna GPS Global Service Center, sarta bisa nyadiakeun Anjeun sareng sistem Butler pinter proaktif ngaliwatan hiji Internét tina platform Hirup.

Suku cadang Lamun Anjeun mikabutuhna
Urang kudu rébuan suku cadang puseur sakuliah buana panca stock nu ampir 1 milyar spesialis suku cadang. Urang janji yén suku cadang bakal dikirimkeun dina 72 jam.

Sanggeus-pasar salempang bébas Service
Urang téh committed mun nyadiakeun jasa saatos-pasar, kaasup rentals, kadua leungeun Panakawan wahana, perdagangan-in, overhauls, sarta daur ulang. Simkuring salawasna lengket tanggungjawab kami jeung misi nanganan masalah anjeun sakumaha pangalusna kami bisa.

VIP Palanggan Club
Urang boga "customer-ahli-pabrik-konstruksi" opat arah kerjasama jeung bursa platform, kalawan sistem manajemen sora jeung aliran karya.

b25a85c683064ca996a0154c1a32b0dd



WhatsApp Online Chat !