20180517141146

Perdana di bauma Cina 2016 saksi Kumaha XCMG urang "Siluman Jawara" muterkeun "Inventive" Catur

Salaku luhur acara mesin rékayasa, "bauma Cina" (International Trade Fair pikeun Konstruksi mesin, Mesin Bahan Gedong, Mesin Pertambangan sarta Kandaraan Konstruksi) henteu ukur nembongkeun dunya dina produk pasar Cina researched sarta dimekarkeun dumasar kana pangalaman klien Cina tapi ogé ngabejaan dunya yén urang téh shouldering tanggung jawab ngadorong ngembangkeun hareup kalayan téhnologi, hikmah na inventiveness. Dina arena ieu tempat global mesin konstruksi raksasa saingan saling, XCMG, sakumaha pamingpin arah ngembangkeun industri anyar jeung tren di sakabeh fairs saméméhna, oge mere deklarasi na resmi - "Inventiveness, manufaktur calakan keur anjeun". Pikeun leuwih hadé naksir poko, iwal pangatur endah utama acara pigura cluster, XCMG ogé debuts kulawarga bagian inti sareng komponenana - "halimunan jawara" diantara alat-alat mesin.

 

 

Calakan, tanaga-hemat jeung kinerja anu bagian mesin inti jeung komponen XCMG ngadopsi megatkeun pola tinggi tungtung handapeun normal anyar. "Industri mesin Pangwangunan Cina solves 90% isu. konci téh nalukkeun panungtungan 10%. Éta kawas climbing nu sababaraha ratus méter panungtungan mun Gunung Everest. Ieu perlu leuwih kakuatan, beuki duit, beuki hikmah na langkung bakat. "Resep" climbing Gunung Everest Teori "diusulkeun ku Présidén & Sekretaris Panitia Pesta Wang Min, XCMG geus dimimitian iklas kaluar" inventive "catur pikeun bagian inti sareng komponenana baheula. Di antarana, XCMG Hydraulics Co., Ltd., bagian & komponén perusahaan ngadeg di 1975, gumantung kana aya hal séjén ti opat puluh taun devoted karya maén catur jeung nyieun elemen hidrolik of XCMG nampilkeun sakuliah Cina, sanajan jadi diekspor dina bets ka ampir leuwih ti 20 nagara jeung wewengkon kayaning Eropa, Amerika, Rusia jeung Jepang dumasar kana panalungtikan sarta pamekaran produk tinggi-tungtung diulas ku kecerdasan, hemat energi jeung kinerja, caang diantara pigura utama rupa mesin konstruksi global, lingkungan sanitasi mesin, pertambangan mesin, alat-alat kapal jeung kawas sarta tungtungna jadi "halimunan jawara" ngarah ngembangkeun bagian inti bebas jeung industri komponén.

 
"Klep" produk megatkeun ngaliwatan pola produk tinggi-tungtung kalawan "kecerdasan"

Salaku konsep "manufaktur calakan" awakens, téknologi calakan otomatis tur digital ayeuna keur massively dilarapkeun ka industri manufaktur, nu teu ukur salajengna jaminan stableness kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi operasi tapi ogé muka hiji jalan anyar pikeun éliminasi produk kasaruaan jeung perluasan nilai brand. Ku sharply grasping kasempetan, patempatan inti jeung komponen XCMG museurkeun panalungtikan sarta pamekaran maranéhanana dina luhur-tungtung unsur hidrolik widang manufaktur. Salaku XCMG kaala dua usaha Éropa - AMCA ti Walanda sarta FT ti Jerman, tambah ngadegna Éropa Panalungtikan Center of XCMG, a "koordinasi global + bebas inovatif" R & D ecosphere of a kulawarga pinuh ku elemen hidrolik geus ngalakukeun bentuk.

 
Sanggeus dedusted keur 15 detik di pancuran hawa, anjeun asupkeun kana nutup-tipe workshop konstan-hawa. Sanajan rolling mesin echoes di Ceuli, kasampak di sabudeureun, tur moal jadi loba tanaga operasi bisa ditempo, sabab geus disadiakeun kalawan tingkat produksi kacida otomatis. alat-alat ngolah punjul ngagantikeun mayoritas personil. Sababaraha pagawe dina loka boh produk Polandia handapeun senter atawa tahan alat nguji taliti kana "nangtukeun jenis panyakitna" produk kawas dokter ... Sakabéh dadakan, asa kawas aranjeunna teu manufaktur produk industri tapi ukiran karya seni. Ieu jalur produksi unsur hidrolik of XCMG Hydraulics Co., Ltd. Rupa-rupa valves hidrolik ditembongkeun dina adil anu dilahirkeun dina garis produksi ieu.

 
Dina raraga ngahontal sagala-sabudeureun narabas dina widang hidrolik, dina 2012, XCMG nyandak tindakan jeung kaala dua pabrik hidrolik renowned Éropa - FT ti Jerman sarta AMACA ti Walanda; dina waktos anu sareng, XCMG ogé invested 360 juta euro pikeun nyetel Éropa puseur R & D di Jerman sarta difokuskeun elemen inti jeung téknologi konci kayaning klep hidrolik, pompa, motor jeung kontrol calakan. Dina perenah kuat ieu, XCMG Hydraulics ngawangun hiji tutup global-ngagabung, saling dikaitkeun tur saling dirojong hubungan migawé bareng kalayan FT ti Jerman, AMACA ti Walanda, Institute Panalungtikan Éropa sarta kawas kitu jadi mun exert kakuatan tarung kuat dina nalukkeun tinggi-tungtung core bagian hidrolik sareng komponenana. Dina adil ieu, listrik klep cushion usaha Rotary mangrupa hasil dihontal dina ieu panalungtikan sarta pamekaran ieu ecosphere.

 
Salaku hiji insinyur ngalaman di Sunda Éropa & D Center, Dokter Fei Kaoyin, pikeun ngajawab Peta ayun of cranes, ngagabung dina Project "Optimasi CES" nu husus aimed pikeun ngaronjatkeun operability, kinerja nyimpen-énergi jeung stableness. Kumaha carana ngomean peta cushion? Dokter Fei Kaoyin sakali diayakeun konferensi visi pikeun sababaraha kali. Pikeun maturely ngagantikeun proposal hidrolik aya kalawan proposal kontrol listrik, manehna pamadegan fiercely kalawan kolega-Na. Tungtungna, aya mecenghul mimiti fungsi panyangga aktif global anu garapan listrik klep relief sabanding pikeun ngawujudkeun Peta ayun of cranes. Novél listrik klep cushion usaha Rotary téh leuwih stabil sarta lemes salila ayun Peta, nu salajengna stably ngaronjatkeun narabas anyar dina produk na téknologi ti XCMG.

 
ngagabung panalungtikan sarta pamekaran pamandangan misalna mangrupa sakuliah rupa kulawarga produk klep hidrolik of XCMG. Dina 8 dinten, lima valves anu diolah, dua sét nu dirakit na hiji set ieu experimented ... Ieu panalungtikan sarta pamekaran pangabisa kiwari tim CES pikeun valves hidrolik of XCMG. proyék kasebut dipingpin ku Éropa Panalungtikan Center of XCMG sarta dirojong ku XCMG beurat mesin, XCMG Hydraulics na XCMG Institute. Opat-arty ngagabung panalungtikan sarta pamekaran geus sadar pikeun kahiji kalina jadi nu valves hidrolik of XCMG anu nyata ningkat dina parameter produk, kayaning ongkos, beurat na waktos respon, sarta indikator kinerja, kayaning kontrol, intelegensi jeung aksi stableness. Di stan pikeun bagian inti jeung komponen XCMG, rupa produk invariably ngabejaan Anjeun yen valves hidrolik of XCMG nu outshine kalawan "kecerdasan" maranéhanana geus jadi "trump anyar" sareng mana "sistem hidrolik panyadia solusi lengkep" téh bisa balik global, kayaning APVM dimuat sénsitip sababaraha unit klep jeung manual robah klep nu dimekarkeun husus pikeun pabrik warung renowned global jeung nu bisa nolak 250.000 tés dampak na 20.000 tés commutation, XSV dimuat sénsitip sababaraha unit klep nu kasulitan-gratis dampak reversing ngaleuwihan 1.000.000 kali sarta Éropa sarta intelligently dijieun-di-Cina-APV sababaraha unit klep.

 
Ngawangun "héjo pass" kalawan "konservasi énergi"

manufaktur parabot anu jadi dadasar pangwangunan ékonomi nasional ogé garansi penting update industri jeung pamutahiran téhnologis rupa industri. Dina taun anyar, industri manufaktur mesin kami geus risen strikingly, sistem industri geus terus ngaronjatkeun tur perfecting sarta inovasi téhnologi geus ditingkatkeun utamana. Sanajan kitu, ensuing pamakéan énérgi sarta polusi anu beuki loba beredar. Dina sababaraha hal, adaption sasuai lingkungan sarta ngembangkeun ékologis kudu dibawa kana tinimbangan pikeun rarancang jeung manufaktur sahiji pigura utama mesin konstruksi, sarta eta mana trendi panalungtikan sarta ngamekarkeun produk ramah-lingkungan. Ku sabab kitu eta anu kabeungkeut panawaran téknologi bagian sarta komponén anu leuwih efisien jeung énergi-nyimpen. Salaku domestik bagian sarta komponén perusahaan-kelas munggaran, XCMG Hydraulics geus komitmen pikeun ngebut nepi panalungtikan produk na ngembangkeun hambalan, nerapkeun téknologi beurat lampu pikeun apdet unsur hidrolik na striving nawarkeun klien leuwih efisien jeung énergi-nyimpen solusi sistem hidrolik sarta rojongan téhnologi .

 
"Salaku lampu-beurat produk kalapa urang nyandak sababaraha taun ka nyieun, mangka sagala jang meberkeun naekeun pamutahiran kinerja sakabéh mesin seuneu. Dina mangsa nu bakal datang, urang ogé bakal ngajalankeun generasi katilu jeung umum produk beurat lampu kaopat jadi saperti mawa kinerja pamakéan énérgi leuwih ideal ". Lampu beurat produk ieu kalapa disebutkeun ku Kapala desainer Zhang Qingkou pikeun produk tina XCMG Hydraulics mangrupakeun pipa aluminium telescopic debuting di bauma ieu adil. Ieu kasus nu pertama di Cina. Nalika produk misalna ieu dikirimkeun pikeun kahiji kalina, sakabeh klien anu impressed ku téhnologi beurat lampu tanpa iwal nu ngajadikeun eta bisa jadi dicekel ku hiji leungeun. Tinggi kakuatan alloy aluminium anu diadopsi keur bagian utama produk misalna sahiji nu beurat téh 2/3 Lesser ti pipa stainless steel biasa. Sagedengeun ti eta, teknologi processing permukaan husus sarta téhnologi rojongan-berorientasi ogé dilarapkeun. Ku kituna, produk ieu disadiakeun ku harta maké luhur tur teu karasa permukaan, kamampuhan loading condong na geus ningkat, sarta hirup jasa ieu ditingkatkeun. Saterusna, eta mah ngan saukur ngurangan konsumsi kakuatan pigura utama tapi oge torek jeung leuwih fleksibel, sahingga sagemblengna ridding status quo mana mesin seuneu domestik kudu ngandelkeun diimpor pipe alloy aluminium.

 
Aplikasi tina bagian sarta komponén téhnologi beurat lampu mangrupa kritik ka kinerja konservasi énergi pigura utama. Sajauh kami nyaho, sagala produk silinder hidrolik, kayaning rupa cranes, loaders jeung truk pompa, aya novél produk nyimpen-énergi dirancang husus tur dijieun dumasar kana pusaka panalungtikan sarta pangalaman manufaktur sarta konstruksi ciri saméméhna pigura utama. Ku terus reinforcing optimasi struktur jeung analisa aplikasi beurat lampu, parusahaan ngagunakeun bahan novél-kakuatan tinggi mun ngaganti bahan silinder tradisional kituna nyieun produk jadi disadiakeun kalawan kinerja mékanis jeung teknis alus. Kituna, dibandingkeun jeung produk nu biasa, beurat hiji silinder lengkep nyaeta 20% kirang atanapi luhur. Pausahaan ieu ngarah arah ngembangkeun kahareup produk beurat lampu.

 
Samentara éta, téhnologi remanufacturing exhibited di bagian na stan komponén oge kritis ka gedong "héjo pass", kayaning laju tinggi oxy-bahan bakar jeung éléktrolit plasma polishing. Ayeuna, industri remanufacturing ieu laun ngembang kana channel anyar nu Industri mesin konstruksi anu aktip Ngalanglang na nyobian ogé salah sahiji téknologi konci nu bagian bagian inti jeung komponen XCMG adopts ngamekarkeun nilai sésana produk jeung paling extent. Dina raraga pinuh sadar nilai rebirth produk, pausahaan nyetél husus cabang remanufacturing bade difokuskeun panalungtikan remanufacturing silinder hidrolik sarta téknologi perbaikan pangropéa konci jeung ngawangun hiji pigura bisnis remanufacturing sarta sistem ieu panalungtikan téhnologi. Kalawan kavling remanufacturing terang-kumaha breakthroughs jeung hasil aplikasi promosi, nawar unggul proyék remanufacturing badag-tonnage pausahaan baja badag skala na prestasi pemesanan pikeun pangropéa tina tabung Amérika diimpor, mangka dibuktikeun conclusively yén pos-pasar geus jadi sejen narabas bisnis titik pausahaan rising.

 
Tempo kinerja ti "chip", 8000 jam "indestructible" hirup jasa

Salaku mesin konstruksi sok dijalankeun luar sarta ditantang ku kaayaan parna sapertos badai keusik jeung Uap, éta leuwih gumantung kana reliabiliti produk. Kalayan kecap séjén, euweuh urusan nu téknologi industri trend anu ngembang nepi, stableness jeung reliabilitas produk kudu salawasna janten Konsep munggaran urang urang kudu taat kana. Ieu oge matuh heula babarengan Nyanghareupan ku pabrik mesin konstruksi sarta ngarojong bagian suppliers maranéhanana. Salaku standar emas tina "téhnologi canggih, indestructible" ieu dikaluarkeun, XCMG ogé dibawa nepi tujuan retargeting na refocusing on téknologi core konci jeung bagian inti sareng komponenana. Salaku ngarah produsén silinder hidrolik, XCMG Hydraulics dikintunkeun kertas satisfying kana standar ieu kalawan 8000 jam kinerja "indestructible".

 
"Bang-" Nalika syarap roared, salah situs konstruksi di Pilbara aréa Australia ieu buzzing deui. Di wewengkon pertambangan ieu, deukeut ka katulistiwa jeung panas sarta garing, sarta di mana hawa outdoor sok leuwih luhur batan 37 °, a excavator super-ageung-tonnage geus consecutively dilakukeun 8000 operasi sesar bébas pikeun 8000 jam. hasilna sapertos anu dipake pikeun lampu produk hidrolik of XCMG glittering jero. "Waktos jasa Sesar bébas tina tabung hidrolik Cina malah teu bisa direalisasikeun ku sababaraha produk-kelas munggaran internasional. Bagian jeung komponen XCMG téh 'gems' urang ngali kaluar di Cina! "Ucapan ieu diréktur parabot wewengkon pertambangan Australia ieu kaca spion trust maranéhanana di produk silinder hidrolik of XCMG. "Gem" anjeunna dikaitkeun nyaeta silinder hidrolik of excavator ditampilkeun dina stan bagian inti jeung komponen XCMG. Pikeun lila, sabab ieu panalungtikan tinggi na kasusah ngembangkeun sarta téhnik ngolah pajeulit, ditambah kaayaan gawé ngarugikeun pigura utama, excavator boga syarat tinggi pikeun cushioning na airtightness. Ku alatan éta, produk misalna anu dianggap salaku "makuta" diantara tabung hidrolik na tiap update sahandapeun sorotan nu. Booming silinder of syarap super-ageung-tonnage exhibited waktos ieu domestik panggedéna-tonnage excavator silinder researched sarta dijieun ku XCMG Hydraulics dina tinimbangan ngeunaan dadasar téhnologi aya jeung kamampuhna peralatan. Salaku hiji produk kalapa sacara internasional utama bagian inti jeung komponen XCMG, aplikasi tina runtuyan bahan anyar, téknologi anyar jeung téhnik anyar teu ukur ngarecah ngaliwatan téhnologi silinder bottleneck of excavator super-badag skala domestik tapi ogé ngéléhkeun compliment lega pigura utama pamaké di imah atawa di mancanagara. Ieu sakali deui méré interprétasi pangalusna rarancangan produk tina "téhnologi canggih, indestructible".

 
Sajaba ti éta, aya ogé sababaraha aneh-pilari "produk beusi" dina stan nu mana ogé nawarkeun rojongan kuat ka catur "inventive" tina "jawara siluman": eta diwangun ku tilu tabung sarupa-pilari, sarta, nicknamed salaku "triplet" , nyaéta tilu-silinder alat sequential telescopic husus; dumasar kana hoisting ciri tina sababaraha-tahap jibs telescopic of bango lori-dipasang, produk, ngaliwatan tilu-silinder panempatan tumpang tindih, teu ngan sacara signifikan ngaronjatkeun kamampuh hoisting pigura utama tapi ogé spurs struktur optimasi jeung téhnologi update pigura utama lorry- dipasang bango; sedeng timer Ngonci, tungtung-timer Ngonci sareng silinder sakabeh-prosés-timer tumerapna tungtungna réngsé liwat 28 perbaikan sarta tés éféktif nyugemakeun kaperluan chassis steering mesin konstruksi proposal, sadar narabas téhnologis di loba aspék kayaning akurasi nguji, speed respon na jasa kahirupan tumerapna bagian jeung eusian celah antara elemen domestik misalna jeung produk diimpor di kahirupan jasa jeung reliabilitas dihasilkeun pikeun sababaraha taun kaliwat; variasi sampel teknis némbongkeun téhnologi processing permukaan, téhnologi las na téhnologi bahan baku masihan rojongan kuat ka stableness jeung reliabilitas bagian inti jeung komponen XCMG, nu nyandak ieu panalungtikan téknik dasar pikeun ngahontal tingkat "indestructible".

 
"Salajengna neuleuman widang hidrolik kalawan inovasi téhnologi, meunang persaingan internasional kalawan layanan punjul." Sanajan kuli adjustment dibawa ku normal anyar ékonomi Cina masih terus, patempatan inti jeung komponen XCMG dilengkepan "rojongan kuat" geus dipicu inventiveness nu balik geus lila pisan . Salaku pamingpin pikeun bagian inti tinggi-tungtung sareng komponenana Cina, "halimunan jawara" tina XCMG ieu kabeungkeut "ngahontal punclut Gunung Everest", meunang ieu tinggi-tungtung narabas "inventiveness catur" na Freshly ti ngawitan bauma Cina 2016 nepi maju ka arah dunya ti dieu na unleash vitalitas vigorous tina "Digawe di Cina"!

 

 

 

 

201724343113563420172434328868382017243434869163

 


WhatsApp Online Chat !