R19

400 Customer Service Centers
400 qendra të shërbimit tonë të konsumatorëve janë të ndarë në qendrat e komunikimit të informacionit, qendrat për të përmirësuar kënaqësinë e konsumatorit, qendra analizë sjelljen e konsumatorëve, si dhe qendrat e marketingut të produktit, që t'ju ofrojë shërbime profesionale duke përfshirë informacionin qendra e shërbimit, konsultimet e çmimeve, mbështetje teknike, produkt ankesat, riparime dhe pjesë këmbimi hetimet, dhe mbështetje të shitjes.

User Dita Përvoja
Gjatë ditës user experience Ne kemi marrë kohë për të futur plotësisht produkte të reja dhe të kryejë aktivitete praktike përvojën e konsumatorit, t'ju ndihmojë të kuptoni më mirë XCMG, dhe t'ju japë zgjidhje private të përshtatur ndërtimit.

Program Operator Golden Training
Ne duam që të kontribuojë në trajnimin e profesionistëve të industrisë të shquar, kështu që ne jemi me entuziazëm duke ndërtuar një bazë trajnimi operatorit, sponsor kombëtar Lifting Konkursin Skills dhe konkurrenca Betoni Dizajn, dhe në mënyrë aktive promovojnë bashkëpunimin me kompanitë e ndërtimit.

Private Customized ndërtim Solutions
Ne kemi software dhe hardware burimet e si dhe vjet përvojë e ndërtimit të nevojshme për të siguruar ju me zgjidhje efikase dhe të përshtatur shumë të ndërtimit. Ne për fat të mirë do të dëgjojnë me ndonjë nga dizajnit tuaj produktit, prodhimit, apo ide të shërbimit gjatë procesit të konsultimit.

b25a85c683064ca996a0154c1a32b0dd

b25a85c683064ca996a0154c1a32b0dd

GJATË shitjes shërbimi

Sales Konsultative
Kërkesa për ndërtimin e diferencuar është gjithmonë aty, dhe ne kursejë asnjë përpjekje për të ndihmuar ju për të zgjedhur pajisje të drejtë dhe të kuptojë vlerën optimale të pajisjeve keni blerë.

One-stop Financiare
bazuar në një kuptim të thellë të produkteve makineri inxhinierike dhe nevojat e konsumatorëve, ne punojmë me institucionet kryesore financiare për të siguruar biznesin tuaj me zgjidhjet më të mira të financimit.

Butler Transporti
Në mënyrë që të plotësojnë çdo nevojë tuaj, ne ofrojmë një profesionist të ofrimit të shërbimit të transportit dhe një shërbim trajnimi për instalimin fillestar me çdo pjesë të makinerisë.

Pas sherbimit te shitjes

365 × 24 Gjatë gjithë vitit Shërbimi
Globalisht, ne kemi më shumë se 5000 inxhinierë të shërbimit dhe 1500 automjete dedikuar shërbimit. Ne jemi të angazhuar për gjatë gjithë vitit shërbim 24-orësh edhe gjatë pushimeve, në përputhje me politikën tonë të gjithmonë të siguruar "një përgjigje brenda 15 minutash dhe plotësimin e vendeve të punës brenda 24 orëve."

Zgjuar Butler Service
Ne kemi krijuar një të përsosur GPS Qendrën e Shërbimit Global, dhe ne mund t'ju japin me një sistem proaktiv shërbëtor zgjuar përmes një Internetit të platformës gjërave.

Pjesë këmbimi kur keni nevojë për to
Ne kemi mijëra e pjesëve të këmbimit qendrat e të gjithë pesë kontinentet se aksioneve gati 1 miliard specialist pjesë këmbimi. Ne premtojmë se pjesë këmbimi do të dorëzohet brenda 72 orëve.

Pas-tregut Surfo pa Shërbimit
Ne jemi të angazhuar për të siguruar pas-tregut të shërbimeve, duke përfshirë Rentals, vlerësimet e automjeteve të dorës së dytë, tregtare-ins, remonteve dhe riciklimin. Ne gjithmonë rrinë në përgjegjësinë tonë dhe misionin e trajtimit shqetësimin tuaj sa më mirë që mundemi.

VIP Club Customer
Ne kemi një "klient-ekspert-fabrika-ndërtimit" katër-palësh bashkëpunimit dhe shkëmbimit platformë, me një sistem të menaxhimit të shëndoshë dhe rrjedhën e punës.

b25a85c683064ca996a0154c1a32b0dd

javascript:;


WhatsApp Online Chat !