20180517141146

Debutimi në Bauma Kinë 2016 "Champion Invisible" Dëshmitari Si XCMG së Luan "krijues" Shahu

Si ngjarje të lartë makineri inxhinierike, "Bauma China" (Fair Tregtisë Ndërkombëtare për makineri ndërtimi, materiale ndërtimi, makina minierave dhe ndërtimi Automjete) jo vetëm që tregon botën në produktet kineze të tregut hulumtuar dhe zhvilluar në bazë të përvojës kineze klientit, por edhe tregon botën se ne jemi mbi supe përgjegjësinë e shtyjnë zhvillimin e ardhshëm me teknologji, urtësi dhe inventiveness. Në këtë arenë ku globale gjigandët Makina ndërtimtare rivalët me njëri-tjetrin, XCMG, si udhëheqës i drejtime të reja të zhvillimit industrial dhe trendet në të gjitha panairet e mëparshme, gjithashtu i jep deklaratën e saj zyrtarisht - "inventiveness, prodhim inteligjente për ju". Për të interpretuar më mirë subjektin, me përjashtim të organizuar shfaqje të mahnitshme kryesore frame grumbull, XCMG gjithashtu debuts familjen e pjesëve kryesore dhe komponentëve - "kampioni padukshëm" në mesin e pajisjeve të makinerive.

 

 

Inteligjente, kursimit të energjisë dhe performancës janë pjesë thelbësore motor dhe komponentët e XCMG miratojë për të thyer modelin e fund të lartë në bazë të normale të reja. "Makineri në ndërtim Industria e Kinës zgjidh 90% të çështjeve. Çelësi është për të pushtuar e fundit 10%. Ajo është vetëm si ngjitje e fundit disa qindra metra në malin Everest. Ajo ka nevojë për më shumë pushtet, më shumë para, më shumë urtësi dhe më shumë talent. "Si" ngjitje malin Everest Teoria "e propozuar nga Presidenti dhe Sekretari i Komitetit të Partisë Wang Min, XCMG ka filluar për të hedhur jashtë" krijues shah "për pjesët kryesore dhe komponentëve të mëparshme. Midis tyre, XCMG Hidraulikë Co, Ltd, një pjesë dhe komponentë ndërmarrje e themeluar në vitin 1975, varet jo gjëra të tjera se dyzet vjet punë për të luajtur shah dhe të bëjnë elementet hidraulike të XCMG paraqesë të gjithë Kinën, madje edhe të eksportohen në tufa të përkushtuar pothuajse më shumë se 20 vende dhe fusha të tilla si Evropa, Amerika, Rusia dhe Japonia bazuar në kërkimin dhe zhvillimin e produkteve fund të lartë të botuar nga inteligjenca, kursimit të energjisë dhe të performancës, të shkëlqejë në mesin korniza kryesore të makinerive globale të ndryshme të ndërtimit, mjedisit makineri sanitare, minierave makineri, pajisje anije dhe si dhe të bëhet më në fund "kampion i padukshëm", duke çuar në zhvillimin e pjesës së pavarur thelbësore dhe industrinë e komponentit.

 
"Valve" produkte thyejnë model të produktit të lartë fund me "inteligjencës"

Si koncepti i "prodhimit inteligjente" zgjohet, teknologjitë automatike dhe digjitale inteligjente janë duke u aplikuar masivisht për industrinë e prodhimit, e cila jo vetëm që më tej garanton stableness e cilësisë së produkteve dhe përmirëson efikasitetin e operimit, por gjithashtu hap një rrugë të re për eliminimin ngjashmëri e produktit dhe zgjerimin vlerën e markës. Nga koprrac ndjeshëm mundësinë, pjesët kryesore dhe komponentët e XCMG përqëndrohet kërkimin dhe zhvillimin e tyre në fund të lartë fushë të prodhimit element hidraulike. Si XCMG fituar dy ndërmarrjeve evropiane - AMCA nga Holanda dhe FT nga Gjermania, plus ngritjen e Qendrës Kërkimore Evropiane të XCMG, një "globalisht koordinues + pavarur inovative" R & D ecosphere e një familje të plotë të elementeve hidraulike po merr formë.

 
Pasi u dedusted për 15 sekonda në dush ajrit, ju të hyjë në një ngushtë-tipit seminar konstante temperaturë. Edhe pse kodrina e makinave jehon në veshët, shikoj, dhe jo aq shumë personel operacion mund të shihet, sepse ajo është e pajisur me nivel të lartë automatike të prodhimit. pajisje Superior përpunimit zëvendëson shumicën e personelit. Disa punëtorë në vend të dyja produkteve polonisht në bazë PUSI ose mbajtur testimin e pajisjeve me kujdes për të "diagnostikuar" produkte si mjekë ... Të gjitha të papritur, ai ndjehet si ata nuk janë të prodhimit të produkteve industriale, por gdhendje artwork. Kjo është hidraulike linjë e prodhimit element i XCMG Hidraulikë Co, Ltd valvulave të ndryshme hidraulike ekspozuar në panair kanë lindur në këtë linjë të prodhimit.

 
Për të arritur gjithë-rreth përparim në fushën hidraulike, në vitin 2012, XCMG mori veprime dhe fituar dy prodhuesit evropianë të njohur hidraulike - FT nga Gjermania dhe AMACA nga Holanda; në të njëjtën kohë, XCMG gjithashtu ka investuar 360 milion euro për të ngritur një R & D qendër evropiane në Gjermani dhe të përqëndrohet në elementet thelbësore dhe teknologjive kyçe të tilla si valvulave hidraulike, pompë, motorike dhe kontrollin inteligjente. Nën këtë plan urbanistik të fortë, XCMG Hidraulikë formuar një globalisht-koordinuar, lidhur reciprokisht dhe mbështetur reciprokisht marrëdhënie mbyllur bashkëpunimi me FT nga Gjermania, AMACA nga Holanda, Instituti i Kërkimeve Evropiane dhe si në mënyrë që të ushtrojë forcë të fortë që lufton në pushtues thelbin fund të lartë pjesëve hidraulike dhe komponentët. Në këtë panair, elektrike valvula rrotullues jastëk është rezultati i arritur në këtë hulumtim dhe zhvillim ecosphere.

 
Si një inxhinier me përvojë në R & D Qendra Europiane, Doktor Fei Kaoyin, për të zgjidhur plot gjallëri veprimin e vinça, u bashkua në "CES Optimization" Projekti që synon posaçërisht për të përmirësuar operacioneve, performancën e kursimit të energjisë dhe stableness. Si për të rinovuar veprimin jastëk? Mjeku Fei Kaoyin herë ka organizuar konferencën vizion për disa herë. Për pjekuri zëvendësojë propozimin ekzistues hidraulike me propozimin e kontrollit elektrike, ai argumentoi ashpër me kolegët e tij. Në fund, ka dalë globale funksionin e parë tampon aktive të cilat shfrytëzohen elektrike valvula lehtësim proporcionale për të realizuar veprimin plot gjallëri e vinça. Roman elektrike valvula rrotullues jastëk është më e qëndrueshme dhe të qetë gjatë plot gjallëri veprim, i cili më tej stably përmirëson përparim të ri në produktet dhe teknologjitë e XCMG.

 
Të tilla hulumtim dhe zhvillim të koordinuar skena është e gjithë familjeve të ndryshme hidraulike produkt valvul e XCMG. Në 8 ditë, pesë valvulave janë të përpunuara, dy grupe janë mbledhur dhe një grup është eksperimentuar ... Ky është hulumtim dhe zhvillim aktuale aftësia e ekipit të CES për valvulave hidraulike e XCMG. Projekti është i udhëhequr nga Qendra Kërkimore Evropiane të XCMG dhe është mbështetur nga XCMG rënda Makinerisë, XCMG Hidraulikë dhe Instituti XCMG. Katër-arty koordinuar kërkimit dhe zhvillimit realizohet për herë të parë në mënyrë që valvola hidraulike e XCMG janë përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme në parametrat e prodhimit, të tilla si kosto, pesha dhe koha përgjigje, dhe treguesit e performancës, të tilla si kontrolli, inteligjencës dhe stableness veprimit. Në kabinë për pjesët kryesore dhe komponentët e XCMG, produkte të ndryshme pa ndryshim ju them se valvulave hidraulike e XCMG që të shkëlqej më shumë me "inteligjencën" e tyre janë bërë një "atu e re", me të cilën "të plotë të sistemit hidraulik ofrues zgjidhje" është në gjendje për të shkuar globale, të tilla si APVM ngarkuar ndjeshme të shumta valvulave njësi dhe valvula manual ndryshimit të cilat janë zhvilluar posaçërisht për prodhuesit globale dyqan të njohur dhe janë në gjendje për t'i rezistuar 250.000 teste ndikim dhe 20,000 teste falje, XSV ngarkuar ndjeshme valvul njësi të shumta të cilat pa probleme ndikimi përmbysur tejkalon 1.000.000 herë dhe evropiane dhe inteligjente-prodhuar-in-Kinë APV valvul njësi të shumta.

 
Ndërtuar "të kalojë gjelbër" me "ruajtjen e energjisë"

pajisjet prodhuese është baza e zhvillimit ekonomik të vendit, si dhe garanci e rëndësishme së përditësimit industriale dhe përmirësimin teknologjik të industrive të ndryshme. Në vitet e fundit, industria e jonë makineri prodhuese është rritur habitshme, sistemi industrial ka qenë në përmirësim të vazhdueshëm dhe përsosje dhe risi teknologji është zgjeruar dukshëm. Megjithatë, që pasoi konsumi i energjisë dhe ndotja janë gjithnjë e më të shquar. Në veçanti, përshtatje të kërkesave të mjedisit dhe zhvillimit ekologjik duhet të merren në konsideratë për projektimin dhe prodhimin e kornizave kryesore të makinerive të ndërtimit, dhe ajo shkon modës për hulumtime dhe zhvillimin e produkteve të mjedisit të favorshëm. Kështu ai është i detyruar të zbatojë pjesë dhe komponent teknologji që janë më efikase dhe të kursimit të energjisë. Si të klasit të parë në familje pjesë dhe komponent ndërmarrje, XCMG Hidraulikë është e angazhuar për përshpejtimin kërkimore dhe zhvillimin e produktit hapa, duke aplikuar teknologji pesha të lehta për përditësimet e elementeve hidraulike dhe të përpiqet për të ofruar klientëve më efikas dhe të kursimit të energjisë zgjidhje hidraulike sistemit dhe mbështetjen e teknologjisë .

 
"Si të lehta-peshë produkt konkurruese ne e mori disa vite për të krijuar, ai është i detyruar për të rritur më tej përmirësimin e përgjithshëm të performancës e motorët e zjarrit. Në të ardhmen, ne do të nisë brezin e tretë dhe të katërt të përgjithshme produktet e lehta në peshë në mënyrë që të sjellë më ideal të performancës konsumin e energjisë. "Kjo peshë produkt të lehta konkurruese përmendur nga shefi Designer Zhang Qingkou për produktet e XCMG Hidraulikë është tub largpamës alumini debitues në këtë panair Bauma. Është rasti i parë në Kinë. Kur produkt i tillë u dha për herë të parë, të gjithë klientët ishin të impresionuar nga teknologjia lehta peshë pa përjashtim që e bën të aftë që do të mbahet me një dorë. Lartë aliazh alumini forca është miratuar për pjesën kryesore të një produkti të tillë e cila është pesha 2/3 më pak se tubave prej çeliku inox rregullt. Përveç kësaj, teknologjia e përpunimit të veçantë sipërfaqësor dhe teknologji mbështetje të orientuar zbatohen gjithashtu. Kështu, ky produkt është siguruar me pronë të lartë veshin dhe ngurtësinë sipërfaqe, aftësia e saj të prirur ngarkimit është përmirësuar, dhe jetën e shërbimit është rritur. Për më tepër, ajo jo vetëm që redukton konsumin e energjisë e kornizës kryesore, por është edhe e lehtë dhe më fleksibël, duke hequr tërësisht status quo ku zjarrfikëse vendase duhet të mbështetet në të importuara tub aliazh alumini.

 
Zbatimi i pjesës dhe komponent të teknologjisë pesha të lehta është kritike për kryerjen e konservimit të energjisë e kornizës kryesore. Me aq sa dimë, të gjitha produktet hidraulike cilindër, të tilla si vinça të ndryshme, ngarkues dhe kamionë pompë, janë të romanit produktet e kursimit të energjisë të dizajnuara dhe të prodhuara në bazë të trashëgimisë së kërkimit dhe përvojën e prodhimit dhe të ndërtimit karakteristikat e mëparshme të kornizës kryesore posaçërisht. Nga vazhdimisht përforcuar strukturën optimizimin dhe analiza e zbatimit pesha të lehta, kompania përdor materiale të romanit të lartë-forcë për të zëvendësuar materialet tradicionale cilindër në mënyrë që të bëjnë produktet të pajisen me performancën e mirë mekanike dhe teknike. Prandaj, në krahasim me produktet e rregullt, pesha e një cilindër të plotë është 20% më pak ose më lart. Kompania është lider drejtimin e ardhshëm të zhvillimit të produkteve pesha të lehta.

 
Në ndërkohë, teknologjia remanufacturing ekspozuar në pjesë dhe komponentë kabinë është gjithashtu kritike për ndërtimin e "pasim të gjelbër", të tilla si shpejtësisë së lartë oxy-karburanteve dhe lustrim plazma electrolyte. Tani për tani, industria remanufacturing gradualisht evoluon në një kanal të ri i cili Makineri Industria e ndërtimit është në mënyrë aktive duke eksploruar dhe duke u përpjekur, si dhe një prej teknologjive të rëndësishme të cilat seksion i pjesëve kryesore dhe komponentët e XCMG miraton për të zhvilluar vlerat e mbetura të produkteve në masën më të madhe. Me qëllim të realizimit të plotë të vlerës rilindjen e produkteve, kompania ngritur posaçërisht një degë remanufacturing të përqëndrohet në hulumtimin e remanufacturing hidraulike cilindër dhe teknologjitë kryesore riparimin e mirëmbajtjes dhe të formojnë një kornizë të biznesit remanufacturing dhe një sistem kërkimore të teknologjisë. Me shumë remanufacturing di-se si përparime dhe rezultatet e aplikimit promovimin, oferta fituese e projekteve remanufacturing në shkallë të tonazhit të kompanive të çelikut në shkallë të gjerë dhe arritjet e urdhrave për mirëmbajtjen e bombolave ​​amerikan të importuara, ajo është provuar përfundimisht se post-tregu ka bërë një tjetër zbulim i madh të biznesit pikën e kompanisë në rritje.

 
Shih performancës nga "chip", 8000 orë "pathyeshëm" jetën e shërbimit

Si makineritë e ndërtimit është operuar gjithmonë jashtë dhe të sfiduar nga kushtet e rënda të tilla si stuhi rërë dhe lagështi, kjo më shumë varet nga besueshmëria e produkteve. Me fjalë të tjera, pavarësisht se cila teknologjitë prirje industriale janë duke u zhvilluar për të, stableness dhe besueshmërinë e produkteve duhet të jetë gjithmonë konceptin tonë të parë ne duhet t'i përmbahen. Kjo është edhe subjekti i parë u përball bashkërisht nga prodhuesit e makinerive të ndërtimit dhe furnizuesit e tyre mbështetëse pjesë. Si standardi i artë i "teknologjisë së përparuar, të pathyeshëm" është lëshuar, XCMG gjithashtu solli deri qëllimet e retargeting dhe refocusing në teknologjitë kryesore të rëndësishme dhe pjesë thelbësore dhe komponente. Si prodhues kryesor hidraulike cilindër, XCMG Hidraulikë dorëzuar një letër të kënaqshme për këtë standard me 8000 orë punën e "pathyeshëm".

 
"Bang-" Kur ekskavatorėve vrumbullojnë, një vend ndërtimi në zonën Pilbara e Australisë gumëzhinte përsëri. Në këtë zonë minerare, në afërsi të ekuatorit dhe të nxehtë dhe të thatë, dhe e cila temperatura në natyrë është gjithmonë më i lartë se 37 °, një ekskavator super-shkallë të tonazhit ka kryer rresht 8000 operacion faj-falas për 8000 orë. rezultat i tillë i atribuohet dritën e produkteve hidraulike të XCMG stoli brenda. "Fault-free shërbimit koha e cilindra hidraulike të Kinës edhe nuk mund të realizohet nga disa produkte ndërkombëtare të klasit të parë. Pjesët dhe komponentët e XCMG janë 'gems "Ne gërmuan në Kinë!" Fjala e kete drejtor pajisjeve të kësaj zone minerare australian pasqyron besimin e tyre në produktet hidraulike cilindër të XCMG. "Gem" ai foli rreth është cilindër hidraulike të ekskavator shfaqet në dhomën e pjesëve kryesore dhe komponentët e XCMG. Për një kohë të gjatë, për shkak të hulumtimit të lartë dhe të zhvillimit vështirësi dhe teknikë komplikuar përpunimit, plus kushte të pafavorshme të punës së kuadrit kryesor, ekskavator ka kërkesa të larta për cushioning dhe airtightness. Prandaj, produkte të tilla janë konsideruar si "kurorë" në mesin cilindra hidraulike dhe çdo përditësim është në qendër të vëmendjes. Boom cilindër i ekskavatorëve super-shkallë të tonazhit të ekspozuara këtë herë është familje e madhe-tonazhit ekskavator cilindër hulumtuar dhe prodhuar nga XCMG Hidraulikë duke pasur parasysh bazën ekzistuese të teknologjisë dhe aftësisë pajisjeve. Si një produkt kryesor ndërkombëtar konkurrues të pjesëve kryesore dhe komponentët e XCMG, aplikimi i një seri e materialeve të reja, teknologjitë e reja dhe teknikat e reja thyen jo vetëm nëpërmjet teknologjisë cilindër ngushtim të brendshme super-shkallë të gjerë ekskavator, por edhe fiton kompliment të gjerë të kornizës kryesore përdoruesit në shtëpi apo jashtë vendit. Ajo edhe një herë jep interpretimin më të mirë për konceptin produkt i "teknologjisë së përparuar, të pathyeshëm".

 
Përveç kësaj, ka edhe disa të çuditshme-looking "produkte hekuri" në kabinë e cila gjithashtu ofrojnë mbështetje të fortë të shahut "krijues" e "kampionit të padukshme": ajo është e përbërë nga tre cilindra të ngjashme-looking, dhe, me nofkën si "treshen" është një special tre cilindra pajisja sekuencial teleskopike; bazuar në hoisting karakteristikat e shumta-fazë jibs largpamës të vinç kamioni-montuar, produkt, përmes tre-cilindër vendosjes mbivendosje, nuk përmirëson vetëm në mënyrë të konsiderueshme aftësinë ngritja e kornizës kryesore, por edhe nxit strukturën optimization dhe teknologji përditësimin e kornizës kryesore të lorry- vinç montuar; mesme vetë-mbyllje, në fund të vetë-mbyllje dhe gjithë-procesi-vetë-mbyllje cilindra më në fund përfundoi me 28 përmirësimeve propozim dhe testet në mënyrë efektive të kënaqë nevojat drejtuese shasi të makinerive të ndërtimit, të realizuar përparim teknologjik në shumë aspekte të tilla si saktësia testimi, shpejtësinë e reagimit dhe jeta e shërbimit të mbyllje pjesë dhe të plotësoni në hendekun midis elementeve të tilla të brendshme dhe produktet e importuara në jetën dhe besueshmërinë krijuara për shumë vitet e fundit të shërbimit; mostra të ndryshme teknike duke treguar teknologjinë e përpunimit të sipërfaqes, teknologji saldim dhe teknologji materiale të papërpunuara japin mbështetje të fortë për stableness dhe besueshmërinë e pjesëve kryesore dhe komponentëve të XCMG, e cila mundëson kërkime themelore teknikë për të arritur nivelin e "pathyeshëm".

 
"Eksploruar më tej fushën hidraulike me risi teknologji, të fituar konkursin ndërkombëtar me të lartë të shërbimit." Edhe pse të punës rregullim sjellë nga normal e re e ekonomisë kineze vazhdon, pjesët kryesore dhe komponentët e XCMG pajisur me "mbështetjen e fuqishme", ka shkaktuar inventiveness kthehen kohë më parë . Si udhëheqës për pjesët thelbësore fund të lartë dhe komponentëve të Kinës, "kampion padukshme" e XCMG është i detyruar për të "arritur në krye të malit Everest", të fitojë këtë fund të lartë përparim "shah inventiveness" dhe fllad të fillojë nga BAUMA Kina 2016 për të përparuar drejt botës nga këtu dhe zgjidh vitalitetin e fuqishëm të "Made in China"!

 

 

 

 

201724343113563420172434328868382017243434869163

 


WhatsApp Online Chat !