2016541020519905

Company Anëtar

2016426931571901

Jiangsu Zhengxing bashkë me makine., Ltd.

Gjetur në 1990, JiangsuZhengxing bashkë makinë ndërtimi., Ltd. është ndërmarrje theksi i constructiondepartment në prodhimin vinç kullë. Si Top 5 Tower Crane prodhuesi inChina, kompania kryesisht projektimin, prodhimin dhe shitjen e vinç kullë nga 25t.mto 300t.m. Të gjitha prodhimet janë të aprovuar nga KE, Enjoy dhe sistemit të cilësisë ISO9000.

201642694764003

Pekin Hongsheng Zhuoyue Inxhinieri Machines Co., Ltd

Pekin HongshengZhuoyue Engineering Machines Co, Ltd, është një prej më të mirë ngre forconstruction fabrikë. Si fabrika në pronësi më shumë se 30 vjet, ajo është edhe thefirst kompani e cila është e specializuar në prodhimin e constructionhoist seri SC në Kinë. Kompania ka marrë pjesë në hulumtimin më komplekse dhe të vështirë designand e ngre lart e ndërtimit në Kinë. Produkti kompanisë janë duke u moreand më popullore dhe të mirëpritur nga klientët rreth, për shkak të dizajnit të excellentperformance dhe Individualizimi produktit.

201642610134326

Shandong Fenghui Equipment Technology Co., Ltd

Shandong Fenghui Equipment Technology Co, Ltd, është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë integruese vinç R & D, prodhimit, shërbimit marketingand. Kompania ka qenë i pari për të kaluar përmes theadministrative vlerësimit licencës për Kombëtare Equipment Prodhim Speciale. Offeringfull gamë e pa syprinë dhe Luffing Boom Tower Crane nga 80t.m në 4000t.m, produktet vinç seri Fenghui kanë qenë përdorur gjerësisht në ndërtimin e energjisë, ndërtimin e civile, depo logjistike, portet dhe portet, ndërtimit të anijeve, brezi biomasspower, energjisë së erës, naftës dhe Petrochemicals, metallurgicalconstruction etj

javascript:;


WhatsApp Online Chat !