20166141004479201

NGRITUR ConstructionMachinery (Shanghai) Co., Ltd është e angazhuar në zhvillim, prodhim andexporting makinat e ndërtimit në fushat e ndërtimit, minierave, energjisë inxhinieri andlogistic. Ofrimi 8 kategori të mëdha, 38 linjë produktesh dhe morethan 1000 modele, NGRITUR është në gjendje të ofrojë paketë të plotë pajisje të theclients nga të gjitha sferat e jetës. Kompania është gjithmonë e angazhuar që të ofrojë produkte me cilësi të lartë ourrespectable konsumatorëve me punën e të besueshme, të çmimeve konkurruese dhe të shërbimeve të sinqertë siguruar çdo projekt inxhinieri për berun pa probleme dhe në orar.

Që nga viti 2003, ne hadformulated strategjinë e ndërkombëtarizimit dhe kanë qenë vazhdimisht carryingout kësaj strategjie. Pas viteve të zhvilluar, ne kemi suppliedqualified sukses produkte dhe shërbime të shkëlqyera për më shumë se 40 vende TheWorld. Në vitet e fundit, vinç NGRITUR Kulla janë përdorur për të ndërtuar shoppingmalls të reja në qendër të Bangkok, Thailand, rollers ngjall së rrugëve dhe klasën werebusy për autostradën e re nga Oran në Algjer, Algjeri, Minatorët ishin diggingfor Perëndia me ndihmën e ekskavatorit Ngjallur së. Në ditët e sotme, njerëzit janë gjetur makina moreand më Risen për të punuar së bashku me ta, edhe ata dëshmojnë RISEN'smachines se si për të ndryshuar botën dhe për të përmirësuar jetën e tyre.

T'i përmbahen viewpointof "Jo më të mirë, vetëm më të mirë", NGRITUR është gjithmonë duke përmbushur këtë ide në të dy productquality dhe shërbimin. Për të realizuar këtë objektiv, NGRITUR kontrollon cilësinë theproduct në mënyrë rigoroze. Ndërkohë, ne kemi ngritur një qendër shumë të aftë mechanicsteam dhe i huaj shërbimin e gjithë bota.

javascript:;


WhatsApp Online Chat !