20166141004479201

Воскреснатиот ConstructionMachinery (Шангај) копродукции, Ltd е ангажирана во развој, производство andexporting градежни машини во областите на зграда, рударството, енергетиката andlogistic инженеринг. Нуди 8 главни категории, 38 продуктната линија и morethan 1000 модели, зголемен е во состојба да обезбеди комплетен пакет на опрема за theclients од сите сфери на животот. Компанијата е секогаш обврски за да им понуди на клиентите ourrespectable високо квалитетни производи со сигурен перформанси, конкурентна цена и искрена услуги обезбедување на секој инженеринг проект за berun без проблеми и на распоред.

Од 2003 година, ние hadformulated стратегијата за интернационализација и се постојано carryingout оваа стратегија. По неколку години на развој, имаме успешно suppliedqualified производи и одлична услуга за повеќе од 40 земји во theworld. Во изминатите години, зголемен е кула кран се користат за изградба на нови shoppingmalls во центарот на Бангкок, Тајланд, зголемен е патот ролки и одделение werebusy за новиот автопат од Оран на Алжир, Алжир, Рударите беа diggingfor бог со помош на багер зголемен е. Во денешно време, луѓето се најде машини moreand повеќе Воскреснатиот да работат заедно со нив, тие, исто така, сведоци RISEN'smachines како да се промени во светот и подобрување на нивниот живот.

Се придржуваат кон viewpointof "Не најдобар, само подобро", зголемен е секогаш исполнување на оваа идеја во productquality и услугата. За да се оствари оваа цел, зголемен контроли theproduct квалитетот строго. Во меѓувреме, ние се постави високо-квалификувани mechanicsteam и задокеански сервисен центар во целиот свет.

javascript:;


WhatsApp Online Chat !