r19

400 Customer Service pusat
400 pusat layanan customer Kita sing dipérang dadi pusat komunikasi informasi, pusat kanggo nambah customer kepuasan, pusat analisis prilaku customer, lan pusat marketing, kang nyedhiyani sampeyan karo layanan profesional kalebu informasi pusat layanan, konsultasi rega, technical support, produk keluhan, ndandani lan spare parts pertanyaan, lan sales support.

Panganggo Pengalaman Day
Sajrone dina pangguna pengalaman kita njupuk wektu kanggo kanthi introduce produk anyar lan nindakake aktivitas pengalaman customer praktis, ngerti XCMG luwih, lan nyedhiyani sampeyan karo solusi construction selaras pribadi.

Program Golden Operator Training
We pengin kontribusi kanggo latihan profesional industri pinunjul, supaya kita taberi bangunan lan basa latihan operator, sponsor National Lifting Skills Competition lan Design Competition Concrete, lan aktif ningkataké kerjasama karo perusahaan konstruksi.

Private Customized Construction Solutions
We duwe sumber daya lunak lan keras sarta taun pengalaman construction needed kanggo nyedhiyani sampeyan karo solusi construction efisien lan Highly selaras. Kita bakal seneng ngrungokake samubarang desain produk, Manufaktur, utawa gagasan layanan sak proses rembugan.

b25a85c683064ca996a0154c1a32b0dd

b25a85c683064ca996a0154c1a32b0dd

Jroning-SALES SERVICE

Sales Permusyawaratan
Dikarepake construction dibedakno tansah ana, lan kita nyisakke gaweyan ing ngewangi sampeyan pilih peralatan tengen lan mujudaken Nilai optimal peralatan sampeyan tuku.

Siji-mandeg Financial Services
Adhedhasar pangerten jero produk mesin engineering lan kabutuhan customer, kita bisa karo institusi financial utama kanggo nyedhiyani bisnis karo solusi Financing paling.

Butler Transportasi
Supaya bisa ketemu saben perlu, kita nyedhiyani layanan delivery transportasi profesional lan layanan latihan kanggo instalasi dhisikan karo saben Piece saka mesin.

Sawise-Sales Service

365 × 24 jangka pendek Service
Global, kita kudu luwih saka 5000 engineers layanan lan 1500 kendaraan layanan darmabakti. We are setya kanggo taun-babak layanan 24 jam malah sak preian, ing baris karo kawicaksanan kita tansah nyediakake "respon ing 15 menit lan completion proyek ing 24 jam."

Smart Butler Service
Kita wis mantep sampurna GPS Global Service Center, lan kita bisa nyedhiyani sampeyan karo sistem Butler pinter giat banget liwat Internet platform iku.

Spare Parts Nalika Butuh wong
We duwe ewu spare parts pusat tengen limang bawana Simpenan sing meh 1 milyar spesialis spare parts. Kita janji sing spare parts bakal dikirim ing 72 jam.

Sawise-pasar Sumelang-free Service
Kita setya layanan sawise-pasar, kalebu rentals, liya-tangan evaluasi kendaraan, perdagangan-in, overhauls, lan daur-ulang. Kita tansah kelet kanggo kita tanggung jawab lan misi saka nangani uneg-uneg minangka paling kita bisa.

VIP Customer Club
We duwe "customer-pakar-pabrik-construction" papat-cara kerjasama lan exchange platform, karo sistem manajemen swara lan aliran karya.

b25a85c683064ca996a0154c1a32b0dd

javascript:;


WhatsApp Online Chat !