20180517141146

Debut ing bauma China 2016 Seksi Carane XCMG kang "Kahuripan Champion" muter "Inventive" Chess

Minangka ndhuwur acara machinery engineering, "bauma China" (International Trade Fair kanggo Construction Machinery, Mesin Material Bangunan, Mesin Teknik Tambang lan Vehicles Construction) ora mung nuduhake donya ing produk pasar Cina riset lan dikembangaké adhedhasar pengalaman klien Chinese nanging uga ngandhani donya sing kita shouldering tanggung jawab saka meksa nindakake perkara pembangunan mangsa karo teknologi, kawicaksanan lan inventiveness. Ing ajang iki ngendi global machinery construction Buta musuh karo saben liyane, XCMG, minangka pamimpin directions pembangunan industri anyar lan tren ing kabeh pasar malem sadurungé, uga menehi Pranyatan sawijining resmi - "inventiveness, Manufaktur cerdas kanggo sampeyan". Kanggo luwih kokwaca subyek, kajaba ngatur sange utama gambar pigura cluster, XCMG uga debut ing kulawarga bagean inti lan komponen - "siro juara" antarane peralatan mesin.

 

 

Cerdas, energi-daya lan kinerja sing bagean engine inti lan komponen saka XCMG nganggo kanggo break pola dhuwur mburi ing normal anyar. "Industri mesin Construction China solves 90% saka masalah. Tombol iku kanggo nelukake pungkasan 10%. Iku mung kaya climbing sawetara atus meter pungkasan Gunung Everest. Sampeyan perlu liyane daya, dhuwit liyane, liyane kawicaksanan lan liyane bakat. "Kaya" Climbing Gunung Everest teori "ngajokaken dening Presiden & Sekretaris Komite Partai Wang Min, XCMG wis dipunwiwiti kanggo lay metu" inventive "catur kanggo bagean inti lan komponen sadurungé. Antarane wong-wong mau, XCMG Hydraulics Co., Ltd., bagean & komponèn perusahaan diadegaké ing taun 1975, gumantung ing ora liyane iku saka patang puluh taun pengabdian karya kanggo muter catur lan nggawe unsur hydraulic saka XCMG saiki kabeh Tiongkok malah diekspor ing perangan kanggo meh luwih saka 20 negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika, Rusia lan Jepang adhedhasar riset lan pangembangan dhuwur-mburi Bintang dening Intelligence, saving lan kinerja, kawentar antarane pigura utama saka macem-macem mesin construction global, lingkungan sanitasi machinery, mining machinery, peralatan kapal lan kaya lan akiré dadi "siro juara" anjog pangembangan bagéyan inti kanthi bebas lan industri komponèn.

 
"Tutup" produk break liwat pola produk dhuwur-mburi karo "Intelligence"

Minangka konsep "Manufaktur cerdas" awakens, teknologi cerdas otomatis lan digital kang massively Applied kanggo industri Manufaktur, kang ora mung luwih njamin stableness kualitas produk lan mbenakake efficiency operasi nanging uga mbukak dalan anyar kanggo eliminasi produk mirip lan expansion Nilai account. Miturut banget tangane kesempatan, bagean inti lan komponen saka XCMG fokus riset lan pangembangan ing dhuwur-mburi unsur hydraulic lapangan Manufaktur. Minangka XCMG angsal kalih Enterprises Eropah - AMCA saka Walanda lan FT saka Jerman, plus panyiapan saka Eropah Research Center of XCMG, a "koordinasi global + independen inovatif" R & D ecosphere saka kulawarga kebak unsur hydraulic njupuk wangun.

 
Sawise kang dedusted kanggo 15 detik ing padusan online, ngetik menyang cedhak-jinis workshop pancet-suhu. Senajan rolling mesin mantul ing kuping, katon watara, lan ora dadi akeh personel operasi bisa katon, amarga iku diwenehake karo tingkat produksi Highly otomatis. peralatan Processing unggul nggantosaken mayoritas personel. Saperangan buruh ing situs salah siji produk polish ing flashlights utawa terus peralatan testing kasebut kanthi teliti kanggo "diagnosa" barang kaya Doctors ... Kabeh dadakan, iku ngrasa kaya lagi ora Manufaktur produk industri nanging ukiran kriya. Iki produksi baris unsur hydraulic saka XCMG Hydraulics Co., Ltd. Various klep hydraulic dipamerake ing padha lair ing baris produksi iki.

 
Supaya entuk kabeh-mubeng temonan ing lapangan hydraulic, ing 2012, XCMG njupuk tumindak lan angsal kalih manufaktur hydraulic kesuwur Eropah - FT saka Jerman lan AMACA saka Walanda; ing wektu sing padha, XCMG uga nandur modhal 360 yuta euro kanggo nyiyapake Eropah tengah R & D ing Jerman lan fokus ing unsur inti lan teknologi tombol kayata tutup hydraulic, pump, motor lan kontrol cerdas. Ing tata kuwat iki, XCMG Hydraulics kawangun ditutup global-tumata, bebarengan disambung lan bebarengan didhukung sesambetan kerjasama karo FT saka Jerman, AMACA saka Walanda, Institut Riset Eropah lan kaya dadi nandur kekuatan gelut kuwat ing nelukaken dhuwur-mburi inti bagean hydraulic lan komponen. Ing padha iki, listrik tutup tedheng Rotary asil ngrambah ing riset lan pangembangan iki ecosphere.

 
Minangka engineer experienced ing R Eropah & D Center, Doctor Fei Kaoyin, kanggo ngatasi tumindak swinging saka crane, gabungan ing Project "Optimization CES" kang khusus ngarahke kanggo nambah operability, kinerja nyimpen energi lan stableness. Carane nganyari tumindak tedheng? Doctor Fei Kaoyin sapisan diatur konferensi sesanti kanggo kaping pirang-pirang. Kanggo maturely sulih proposal hydraulic ana karo proposal kontrol listrik, panjenenganipun kagungan argumentasi sengit kaliyan kancanipun. Ing pungkasan, ana metu pisanan fungsi buffer aktif global kang digunakke elektrik tutup relief ceceg mujudaken tumindak ngayunke saka crane. Novel elektrik tutup tedheng Rotary luwih stabil lan Gamelan sak swinging tumindak, kang luwih stably mbenakake temonan anyar ing produk lan teknologi saka XCMG.

 
tumata riset lan pangembangan pemandangan kuwi kabeh liwat macem-macem kulawargané produk tutup hydraulic saka XCMG. Ing 8 dina, limang klep sing diproses, loro set sing nglumpuk lan siji pesawat wis experimented ... Iki riset lan pangembangan kemampuan saiki tim CES kanggo klep hydraulic saka XCMG. Proyèk iki dipimpin dening Eropah Research Center of XCMG lan didhukung dening XCMG Heavy Machinery, XCMG Hydraulics lan XCMG Institute. Four-arty tumata riset lan pangembangan temen maujud pisanan supaya klep hydraulic saka XCMG sing Ngartekno apik ing paramèter produk, kayata biaya, bobot lan wektu nanggepi, lan pratondho kinerja, kayata kontrol, Intelligence lan tumindak stableness. Ing Booth kanggo bagean inti lan komponen saka XCMG, macem-macem produk sing diasilke pitutur marang kowe sing klep hydraulic saka XCMG kang outshine karo "Intelligence" sing wis dadi "Trump anyar" karo kang "sistem hydraulic panyedhiya solusi lengkap" iku bisa kanggo pindhah global, kayata APVM dimuat sensitif kaping unit tutup lan manual pangowahan tutup kang dikembangaké khusus kanggo manufaktur toko kesuwur global lan bisa kanggo nolak 250.000 tes impact lan 20,000 tes commutation, XSV dimuat sensitif kaping unit tutup kang alangan-free impact reversing ngluwihi 1,000,000 kaping lan Eropah lan intelligently diprodhuksi-in-China-APV kaping unit tutup.

 
Mbangun "ijo pass" karo "konservasi energi"

Manufaktur peralatan basis pembangunan ekonomi nasional uga njamin penting nganyari industri lan dandan teknologi saka maneka industri. Ing taun anyar, industri Manufaktur machinery kita wis wungu strikingly, sistem industri wis saya Ngapikake lan kapengin lan inovasi teknologi wis meningkat notabene. Nanging, candhakipun konsumsi energi lan polusi sing luwih lan luwih pinunjul. Ing tartamtu, adaption kanggo syarat lingkungan lan pembangunan ekologis kudu dijupuk menyang wawasan kanggo desain lan Manufaktur saka pigura utama mesin construction, lan iku dadi trendi kanggo riset lan berkembang produk-loropaken lingkungan. Mangkono iku bound kanggo aplikasi teknologi part lan komponèn sing luwih efisien lan energi-nyimpen. Minangka domestik part lan komponèn perusahaan-kelas kapisan, XCMG Hydraulics tekad kang nyepetke munggah produk riset lan pangembangan langkah, nglamar teknologi bobot cahya kanggo nganyari saka unsur hydraulic lan diunggahake kurban klien liyane efisiensin lan energi-nyimpen solusi sistem hydraulic lan support teknologi .

 
"Minangka cahya bobot produk competitive kita njupuk sawetara taun kanggo nggawe, iku bound kanggo luwih ngedongkrak kinerja dandan sakabèhé saka mesin geni. Ing mangsa, kita uga bakal miwiti generasi katelu lan umum produk bobot cahya papat supaya minangka kanggo nggawa kinerja konsumsi energi liyane becik. "Cahya bobot Produk iki competitive kasebut Kepala Designer Zhang Qingkou kanggo produk saka XCMG Hydraulics punika pipe aluminium teleskop miwiti debut ing bauma iki padha. Iku mengkono ing China. Nalika kuwi produk iki dikirim kanggo pisanan, kabeh klien padha kesengsem dening teknologi bobot cahya tanpa istiméwa kang ndadekake bisa dicekel dening tangan siji. Dhuwur kekuatan aluminium wis diadopsi kanggo bagean utama saka kuwi produk saka kang bobot punika 2/3 rodok kurang saka pipo stainless steel biasa. Kejabi, teknologi Processing lumahing khusus lan teknologi support-oriented uga Applied. Mangkono, produk iki kasedhiya karo property nyandhang luwih lan wangkoting lumahing, kemampuan loading kepekso sawijining apik, lan urip layanan wis meningkat. Salajengipun, iku ora mung nyuda konsumsi daya saka pigura utama nanging uga luwih entheng lan fleksibel, mangkono babar blas Ridding status quo ngendi mesin geni domestik perlu gumantung ing diimpor pipe aluminium.

 
Aplikasi saka bagéan lan komponèn teknologi bobot cahya iku kritis kanggo kinerja konservasi energi saka pigura utama. Minangka adoh kita ngerti, kabeh produk silinder hydraulic, kayata macem-macem crane, loader lan trek pump, sing novel produk nyimpen energi dirancang khusus lan diprodhuksi adhedhasar pusaka riset lan pengalaman Manufaktur lan construction ciri sadurungé saka pigura utama. Miturut saya kuat Optimization struktur lan analisis aplikasi entheng, perusahaan migunakake bahan novel ingkang kiyat kanggo ngganti bahan silinder tradisional supaya minangka kanggo nggawe produk kasedhiya karo kinerja mechanical lan technical apik. Mulane, dibandhingake karo produk biasa, bobot saka silinder lengkap 20% kurang utawa ndhuwur. Perusahaan wis anjog arah mangsa pembangunan produk entheng.

 
Ing sawetoro wektu, teknologi Remanufacturing dipamèraké ing bagean lan Booth komponèn uga kritis kanggo bangunan "ijo pass", kayata kecepatan dhuwur Newmont-bahan bakar lan elektrolit plasma polishing. Sapunika, industri Remanufacturing wis mboko sithik suwe saya apik menyang saluran anyar kang industri mesin construction aktif Njelajah lan nyoba uga minangka salah siji saka teknologi tombol kang bagean saka bagean inti lan komponen saka XCMG adopts kanggo berkembang angka isih produk kanggo paling jembar. Supaya kanthi éling Nilai rebirth produk, perusahaan nyetel munggah khusus cabang Remanufacturing fokus riset Remanufacturing silinder hydraulic lan teknologi repair pangopènan tombol lan mbentuk pigura bisnis Remanufacturing lan sistem riset teknologi. Karo persil saka Remanufacturing ngerti-carane breakthroughs lan asil aplikasi promosi, ngajak menang proyèk Remanufacturing gedhe-tonnage perusahaan baja ageng-ukuran lan prestasi pesenan kanggo pangopènan silinder Amérika diimpor, wis mbuktekaken conclusively sing kirim-pasar wis dadi liyane temonan bisnis titik perusahaan Rising.

 
Waca Kinerja saka "chip", 8000 jam "indestructible" urip layanan

Minangka machinery construction tansah dilakokno njaba lan tantangan kahanan abot kayata badai wedhi lan Kelembapan, iku luwih gumantung linuwih produk. Ing tembung liyane, ana prakara kang teknologi industri gaya ngembangaken kanggo, stableness lan linuwih produk kudu tansah dadi konsep pisanan kita bakal ngirim menyang. Iki uga dadi subjek pisanan melu ngadhepi dening manufaktur machinery construction lan ndhukung part supplier sing. Minangka standar emas "majeng teknologi, indestructible" iki ditanggepi, XCMG uga digawa munggah gol saka retargeting lan refocusing ing teknologi inti tombol lan bagean inti lan komponen. Minangka anjog Produsèn silinder hydraulic, XCMG Hydraulics diajukake kertas marem kanggo standar iki karo 8000 jam kinerja "indestructible".

 
"Bang-" Nalika Penggorek nggero, salah siji situs construction in Pilbara area Australia banjur buzzing maneh. Ing wilayah pertambangan iki, cedhak khatulistiwa lan panas lan garing, lan kang suhu ruangan tansah luwih saka 37 °, excavator super-gedhe-tonnage wis consecutively conducted 8000 operasi fault-free for 8000 jam. kasil kuwi wis gara cahya saka produk hydraulic saka XCMG kumrincing nang. "Wektu layanan Fault-free silinder hydraulic China malah ora bisa temen maujud dening sawetara produk-kelas internasional. Parts lan komponen saka XCMG sing 'mutiara' kita ndudhuk metu ing China! "Speech iki direktur peralatan saka wilayah pertambangan Australia iki mirrors dateng ing produk silinder hydraulic saka XCMG. "Gem" ngandikan bab punika silinder hydraulic saka excavator katampil ing Booth bagean inti lan komponen saka XCMG. Kanggo dangu, amarga saka riset dhuwur lan kangelan pembangunan lan technique Processing rumit, plus apa salabetipun pigura utama, excavator wis syarat dhuwur kanggo cushioning lan airtightness. Mulane, produk kuwi sing dianggep minangka "makutha" antarane silinder hydraulic lan saben nganyari ing Kawigaten. Boom silinder penggorek super-gedhe-tonnage dipameraken wektu iki domestik paling gedhé-tonnage excavator silinder riset lan diprodhuksi dening XCMG Hydraulics ing wawasan saka basis teknologi ana lan kemampuan peralatan. Minangka produk competitive internasional utama bagean inti lan komponen saka XCMG, aplikasi saka seri saka bahan anyar, teknologi anyar lan Techniques anyar ora mung ngilangi liwat teknologi silinder purwakanthi saka excavator super-gedhe-ukuran domestik nanging uga menang pujian saka sudhut pigura utama pangguna ing ngarep utawa luar negeri. Sapisan maneh menehi interpretasi apik konsep produk saka "majeng teknologi, indestructible".

 
Kajaba iku, ana uga sawetara aneh-looking "produk wesi" in Booth kang uga kurban support kuwat kanggo catur "inventive" saka "juara siro": dumadi saka telung silinder padha-looking, lan, julukan minangka "triplet" , iku telung silinder piranti urut-urutan teleskop khusus; adhedhasar hoisting karakteristik kaping-tataran jibs teleskop saka crane lori-dipasang, prodhuk, liwat telung silinder seko nyalip, ora mung Ngartekno mbenakake kemampuan hoisting pigura utama nanging uga Spurs struktur Optimization lan teknologi nganyari saka pigura utama lorry- dipasang crane; medium poto-ngunci, mburi-poto-ngunci lan silinder kabèh-proses-poto-Ngunci pungkasanipun rampung liwat 28 dandan lan tes èfèktif gawe marem kabutuhan sasis setir mesin construction proposal, éling temonan teknologi ing akèh aspèk kayata akurasi testing, kacepetan nanggepi lan layanan gesang Ngunci bagean lan isi ing longkangan antarane unsur domestik kuwi lan produk diimpor ing urip layanan lan linuwih kui kanggo akèh taun kepungkur; warna conto technical nuduhake teknologi Processing lumahing, teknologi welding lan teknologi mentahan materi menehi dhukungan kuwat kanggo stableness lan linuwih bagean inti lan komponen saka XCMG, sing mbisakake riset technique dhasar kanggo nggayuh tingkat "indestructible".

 
"Luwih njelajah lapangan hydraulic karo inovasi teknologi, menang kompetisi internasional karo layanan unggul." Senajan pegawe imbuhan digawa dening normal anyar saka ekonomi Cina isih terus, bagean inti lan komponen saka XCMG dilengkapi "support kuwat" wis micu inventiveness ing bali dangu ago . Minangka pamimpin bagean inti dhuwur-mburi lan komponen saka China, "siro juara" saka XCMG bound kanggo "tekan ing Gunung Everest", menang iki dhuwur-mburi temonan "inventiveness catur" lan anyar miwiti saka bauma China 2016 kanggo advance menyang donya saka kene lan unleash vitalitas vigorous saka "Digawe ing China"!

 

 

 

 

201724343113563420172434328868382017243434869163

 


WhatsApp Online Chat !