2016541020519905

Company anggota

2016426931571901

Jiangsu Zhengxing mesin construction co., Ltd.

Found in 1990, JiangsuZhengxing mesin construction co., Ltd. punika perusahaan emphasis constructiondepartment ing prodhuksi Turmkran. Minangka Top 5 menara Produsèn crane inChina, perusahaan utamané desain, gawé lan ngedol Turmkran saka 25t.mto 300t.m. Kabeh produk sing disetujoni dening CE, GOST lan sistem kualitas ISO9000.

201642694764003

Beijing Hongsheng Zhuoyue Engineering Mesin Co., Ltd

Beijing HongshengZhuoyue Engineering Mesin Co., Ltd iku salah siji sing paling pabrik forconstruction hoist. Minangka pabrik diduweni luwih saka 30 taun, iku uga thefirst perusahaan kang wis wasis ing produksi SC seri constructionhoist ing China. Perusahaan melu riset designand paling Komplek lan angel hoist Construction in China. produk perusahaan sing njupuk moreand luwih populer lan tampi dening klien watara, amarga saka desain excellentperformance lan Individuation produk.

201642610134326

Shandong Fenghui Equipment Co., Ltd

Shandong Fenghui Equipment Co., Ltd, punika perusahaan dhuwur-tech nggabungaken crane R & D, Manufaktur, layanan marketingand. Perusahaan wis siji kanggo nembus theadministrative kaweruh lisènsi National Special Equipment Manufacturing. Offeringfull sawetara ora klamben lan luffing menara boom crane saka 80t.m kanggo 4000t.m, produk seri crane Fenghui kang wis digunakake digunakake ing construction daya, bangunan sipil, logistics mining, pelabuhan lan bandar, damel kapal, generasi biomasspower, daya angin, minyak petrochemicals, metallurgicalconstruction etc.

javascript:;


WhatsApp Online Chat !